کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

Blog Article

ما اینجا هستیم تا به سوالات شما پاسخ دهیم و شما را در مسیر داشتن لبخندی زیبا و درخشان همراهی کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر، در بخش نظرات، کامنت بگذارید.

ایزوله کردن دندان‌ها (کنار نگه‌داشتن لب‌ها، گونه‌ها و لثه): برای جلوگیری از آلودگی دندان‌ها به بزاق و دسترسی بهتر به سطح دندان‌ها، لب‌ها، گونه‌ها و لثه‌ها کنار نگه‌داشته می‌شوند.

با رعایت بهداشت دهان و دندان، مسواک زدن منظم، استفاده از نخ دندان، خمیر دندان و دهانشویه مناسب از تجمع جرم و پلاک روی دندان کامپوزیت و تغییر رنگ آن جلوگیری کنید.

معاینه و بررسی دقیق دهان و دندان؛ بیمار باید طی یک جلسه اختصاصی توسط دندانپزشک ویزیت شده و مشخص شود که آیا میتواند تحت این درمان قرار بگیرد یا خیر. 

این ویزیت‌ها به پزشک اجازه می‌دهند تا ماندگاری و سلامت ترمیم را ارزیابی کرده و در صورت لزوم ترمیمات لازم را انجام دهد.

ابتدا متخصصان دندانپزشک ما، سلامت دندان‌هایتان را بررسی می‌کنند.

سفت کردن هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور: هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور مخصوص سفت می‌شود تا استحکام و پایداری لازم را پیدا کند.

کامپوزیت ها معمولا باعث بوی بد دهان نمی شوند. با این حال، اگر دندان های کامپوزیت شده به‌درستی تمیز و نگهداری نشوند، باکتری‌های دهان می‌توانند رو و اطراف آن‌ها تجمع کنند و تنفس شما را بد بو کنند.

از کامپوزیت به منظور بازسازی سطح این دندان‌ها استفاده می‌شود.

این ماده دوام خوبی دارد و امکان تطبیق رنگ و شکل دندان طبیعی را داراست. در کل افرادی که کاندیدای مناسب برای ترمیم با کامپوزیت هستند عبارتند از:

دلیل اینکه باندیدنگ دندان زمان کمی نیاز دارد و طی یک جلسه انجام می شود این است که اساسا، کامپوزیت نوعی ترمیم مستقیم است.

از مزایای درمان ارتودنسی حرکت دندان‌ها به جای مناسب است که به دنبال آن ظاهر آنها زیباتر و طرح لبخند اصلاح خواهد شد.

حساسیت دندان: افرادی که دندان‌های حساسی دارند، ممکن است هنگام پرکردن دندان با کامپوزیت احساس درد بیشتری کنند.

هنگامی {شرایط کامپوزیت دندان که تصمیم می‌گیرید از کامپوزیت برای ترمیم یا رفع نواقص ظاهری و بهبود زیبایی دندان‌هایتان استفاده کنید، انتخاب‌های متعددی برای شما وجود دارد.

Report this page